Beetle-fan

Søndagssang: Bloc Party – Signs

bloc partyKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Der har været lidt stille fra min side de sidste par dage – er lidt løbet panden mod den famøse mur, hvor døgnet har for lidt lyse timer, hverdagen går op i, hvad skal man nu lave til aftensmad og de der nullermænd, som jo ikke bliver væk af sig selv 😉

Så derfor har jeg fokuseret på bare at hygge mig med mine nærmeste over god mad, vin og snak, og ja, så har jeg bare ladet blog være blog. Det er sjældent, det sker i mine over fire år på bloggen! Intet dramatisk over det, jeg skal bare huske mig selv på, hvad der er vigtigt her i livet… Og at jeg altså ikke behøver – og slet ikke kan – nå alt her i livet 😉

Ok, det lød nok lidt mere dramatisk, end det egentlig var – nu vil jeg slukke for computeren igen og krybe under dynen med min tømmermandsramte kæreste 🙂

God første advent til alle!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beetle-fan