Dagens outfit: Kuldens indtog

To pandehår – or not to pandehår?

PhotobucketForleden aften vandt Alexa Chung “British Style Award”, og der sportede hun pandehår – jeg må indrømme, at jeg mest er til det look, hvor hun har skubbet pandehåret til side! Sara fra YouBlush har forresten en god guide til at få hår a la Chung HER 😉

Jer, der har fulgt bloggen i et stykke tid, ved jo nok, at jeg selv har haft pandehår i mange år, men nu har jeg brugt et år og en krig på at gro det ud – dog savner jeg pandehåret engang imellem. Faktisk skal jeg til frisøren i morgen – men jeg tror dog ikke, at det bliver til pandehår…

Hvad synes I er pænest på Alexa: Med eller uden pandehår?

P.S. Hvis I har link til nogle pæne frisurer, må I meget gerne smide en kommentar – aner endnu ikke helt, hvordan jeg skal klippes…

(billeder fra youblush.looklab.dk og thefashionspot.com)

16 kommentarer

 • Jeg synes faktisk hun er pænest med. Jeg skifter selv mellem lige, tungt pandehår og langt pandehår. Har senest fået klippet det tungt i september, men nu tror jeg allerede jeg er klar til at lade det gro ud. Jeg synes det er langt mere besværligt denne gang end det plejer at være, og generelt synes jeg bare mit hår er nemmere med langt pandehår. Så må vi så se hvor længe der går inden jeg føler det ser kedeligt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har haft tungt pandehår i mange, mange år – så nu var det på tide, at det groede ud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart uden pandehår.. synes det er begrænset for hvem der kan bærer pandehår og selvom hun bær’ det fint, så synes jeg på ingen måde at det måler sig med ‘uden pandehår’

  Jeg skal også klippes – her på lørdag i chachacha – og jeg vil nødig skulle give 550 kr for at få klippet spidser, men jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg ellers skal klippes 🙂 Link lige hvis du finder nogle fede frisurer!
  Jeg bliver fast læser (;

  http://www.cakeyfoundation.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, jeg er også helt klart med på, at hun er pænest uden 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Pandehår FTW!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Synes bestemt Alexa er bedst uden pandehår – hun ser ti år ældre ud med pandehår, plus at det lidt ligner en paryk.

  Til gengæld synes jeg det klæder dig mægtig godt med pandehår! Og kunne også forestille mig, at det ville klæde dig med en skarp page! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak!
   Jeg vil lige lade Pernille Rosendahl/Jessie J-hypen løbe ud i sandet, før jeg hopper på en skarp page 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Er elle vild med pandehåret, jeg har krøller og overvejer at få det lavet. men jeg er bange for det vil blive for ulet hvis der en dag er regnvejr eller meget fugttig udenfor. men det er helt klar noget jeg har tænkt mig at overveje en ekstra gang efter jeg så det billede du havde lagt op, i din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, kan godt se, at krøller gør det lidt mere besværligt at have pandehår!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes klart hun er pænest uden! Hendes ansigt bliver nærmest lidt for lille med alt det hår der rammer det ind?
  Men årh, jeg synes også selv det der pandehår er lidt tricky. Jeg tænker tit på, om jeg skal lade mit vokse ud, men det er sgu også så dejligt at have muligheden for at have det nede og det giver lige lidt mere frisure. Hmm..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg synes nu, man har lige så meget frisure uden pandehår 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvis du er i tvivl med pandehår så kan du købe clip-on bangs 🙂
  Du kan få det i lækkert kvalitet ligesom alm. hair extensions, så er det bare det lille stykke med kort hår som man sætter på og så VUPTI har man pandehår..
  Rart at have når man gerne vil skifte look engang imellem uden at skulle skifte hele ens frisure 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså begge de looks der er vel i princippet med pandehår, men jeg kan klart bedst lide håret til venstre, hvor det er langt nok til at blive skubbet til siden. Det andet gemmer alt for meget af hendes smukke ansigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, pandehåret gemmer for meget af hende ansigt, det er det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kuldens indtog