Søndagssang: Bloc Party - Signs

Worth a try…

PhotobucketHar samlet disse små prøver fra diverse magasiner, selvom guderne skal vide, at jeg ligger inde med rigeligt af foundation! Men jeg kan alligevel ikke lade være med at være nysgerrig efter at prøve de nyeste produkter på markedet. Der er jo nærmest ikke det, de efterhånden kan: Give naturlig finish, perfekt dækning og med en masse plejende egenskaber. Skal vi ikke bare sige, at makeup-mærkernes markedsføringskroner i hvert fald ikke er spildt på en (stor)forbruger som mig 😉

Hvad med jer derude: Er I altid på jagt efter det næste nye – eller holder I jer til det, som fungerer for jer?

10 kommentarer

 • Jeg har igennem årene fået et godt kendskab til min hudtype og hvilke ting der fungere for den. Derfor holder jeg mig til de samme produkter indenfor: Rensepleje, Creme og foundation/pudder.
  Det er også de ting jeg bruger flest penge på, altså de dyre mærker ligger i den kategori for mit vedkommende.
  Mascara, øjenskygge og diverse eksperimentere jeg derimod med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som et meget fornuftigt approach 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du præsenterer et godt dilemma, Maria! Jeg elsker at prøve nye produkter. Jeg er overbevist om, at der altid må være noget bedre at finde. Dog har jeg ret følsom hud, så min nysgerrighed bliver tit straffet. Nogle ting er jeg vendt tilbage til så ofte, at jeg er ved at have fattet beskeden, men det kribler i fingerne alligevel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Som allergiker har jeg desværre ikke så meget valg :-S Jeg har en Clinique-foundation, som er okay, men jeg er faktisk allermest glad for en mineralfoundation fra ID Bare Minerals – den er helt fantastisk!
  Alle min pleje- og makeup-produkter er nøje udvalgt efter ret strikse kriterier, og selv dem, der opfylder disse, kan nogle gange vise sig at give allergi-udslag. Så jeg er ekstrem trofast overfor de produkter, der virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, kan godt se, at allergi sætter en naturlig dæmper på lysten til at eksperimentere 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Altid på jagt!!:-) Og elsker det, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ejer efterhånden så meget dullegrej at jeg nu kun opdaterer mine favoritter…med Chanel som regel, hæhæ. Det seneste er nye er bare sjældent ret nyt når det kommer til stykket.

  Dog vil jeg gerne have fat i Vichy + Dermablends nye foundation. Den bør egentlig bruges som concealer for den dækker for vildt. Den skulle være sød ved huden, og så får man 30 ml for 14 euro, og det er jo brand-billigt…det kan jeg sgu godt påskønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, ja det er den, Lisa Eldridge har brugt – den lyder god!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Bloc Party - Signs