Bagjul

Designertasker på udsalg

PhotobucketSennepsgul taske fra Alexander Wang hos NAP, navajoprintet taske fra Proenza Schouler hos NAP, blommefarvet taske fra Marc by Marc Jacobs hos mytheresa, sort Diego med kalvehårsfront fra Alexander Wang hos Shopbop, Postman’s Lock Camera Bag i oak fra Mulberry og iPad-case fra Balenciaga hos Browns.   

Har browset diverse webshops igennem for at se, om der skulle være et kup at gøre på designertaske-fronten, men der er ikke det helt vilde. For det første er besparelserne ikke helt vilde (endnu) – de ligger på omkring 30 procent, og for det andet så er de fleste tasker meget sæsonprægede, og måske derfor ikke så investeringsværdige som en mere klassisk model eller farve.

Når det så er sagt, så synes jeg nu, at den fra Mulberry er meget fin. Den er relativt klassisk i både form og farve – og med en besparelse på 40 procent…

Har du nogensinde gjort dig et designertaske-kup under udsalg?

(billede fra de respektive webshops)

8 kommentarer

 • Det indlæg er som taget ud af min mund! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tak for indlægget, det er super relevant. Jeg skal have investeret i en rigtig god taske, og ville lige se, hvad udsalget bød på, inden jeg betaler fuld pris. Jeg vil nok se mig lidt omkring de næste uger, man kan jo være heldig :-), men det kan ikke betale sig at spare et par tusinde på en dyr taske og så alligevel ikke få præcis den, jeg ønsker mig. Mulberry tasken er superfin men lillebitte. Tror det ender med Balenciaga for mit vedkommende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Balenciaga er også lækkert – elsker min <3
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En Prada clutch sidste år med camouflageprint. Elsker den stadig!

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I starten af året hapsede jeg en Brenda Mini fra Alexander Wang til -50%. Det synes jeg selv, var en ret god deal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagjul