Meleret

Flawless skin

PhotobucketFørst og fremmest tak for de fine kommentarer til indlægget om mit julefrokost-outfit – jeg burde jo gå med røde læbestift hver dag 🙂 En af jer efterlyste et indlæg om, hvad jeg gør for at få pæn hud – og her ser I en del af det, jeg bruger.

Først og fremmest: Så har jeg langt fra perfekt hud! Døjer med meget røde kinder, et par blodsprængninger, og så får jeg da også en bums i ny og næ… Jeg tror helt klart, at “dårlig hud” er værre i ens eget hoved, end det ser ud til i andre øjne. Når jeg siger, at jeg ikke er helt tilfreds med min hud, så siger folk “Ej, hvad snakker du om?”, men nogle gange kan man jo bare se ting i spejlet, som andre ikke kan se – kender I ikke det? Den bums, man synes er gigantisk, lægger andre ikke mærke til, og ens ildrøde kinder er det kun én selv, der kan spotte…

Anyways, det var jo produkterne på billedet, jeg skulle tale om 😉 Den lille tube fra MAC er en concealer, den der hedder “Pro Longwear Concealer”. Den er supercremet, nem at blende, dækker godt, men er samtidig naturlig, og så holder den længe. Eneste minus er pumpen, som efter min smag doserer alt for meget produkt. Men når man lige har lært at trykke korrekt, så går det nok. Du kan få concealeren hos MAC i Magasin.

Foundationen er fra Make Up For Ever og hedder “High Definition Foundation”, populært kaldet “HD Foundation”. Det er min “festfoundation”, hvis man kan kalde den det, dels fordi 1) den dækker godt og holder længe, 2) den er god til, når man får taget billeder og 3) den er ikke til at få fingre i her i DK, så jeg vil gerne spare på den og kun bruge den til specielle lejligheder. Men når Sephora åbner i Illum, så HÅBER, HÅBER, HÅBER jeg, at de får Make Up For Ever!

Penslerne, man lægger concealer og foundation med, er mindst lige så vigtige som selve produkterne, synes jeg. Min favorit til foundation er F80 fra Sigma, og til concealer bruger jeg P82, der også er fra Sigma. Jeg har købt dem hos Love Makup, hvor de pt. er udsolgt, men hold øje med sitet HER, for de får tit nye på lager.

Det var lidt om at få perfekt hud, når man bestemt ikke har perfekt hud 🙂 Hvis I har flere spørgsmål, er I velkomne til at smide en kommentar!

22 kommentarer

 • Christina

  Dejligt med nye tips. Jeg bruger studio fix fluid fra mac og så pudderen i samme serie ovenpå, mac-damen mener, det er det, der dækker røde kinder bedst. Har du prøvet den foundation? Er interesseret i at vide om den du viser i indlægget her dækker mere eller mindre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Kan af gode grunde ikke sammenligne, da jeg ikke har prøvet de produkter, du nævner 😉 Så du må ned i MAC og prøve dig frem 🙂 Personligt bruger jeg ikke pudder, da jeg har ret tør hud, og det så bare ville sidde i flager på mig.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HD foundationen er min yndlingsfoundation! Jeg bruger den hver eneste dag sammen med HD pudderen og min hud ser perfekt ud hele dagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er nemlig GOD! Ville ønske, vi havde mærket her i DK 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Egaa

  De er begyndt at føre Make Up Forever i Matas. De store matas’er har HD foundation. 😀
  Glæææder mig til Sephora. Tænker at det sikkert bare bliver røvdyrt. :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   What?! I hvilken Matas har du set Make Up For Ever?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt indlæg! Jeg tænkte bare på, om du bruger concealeren fra MAC til under øjnene, eller til bumser og ujævnheder i huden? Har luret på den før, og overvejer stærkt at købe den, hvis den er god til ujævnheder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har ikke så mørke rander, så det kan jeg ikke udtale mig om – har dog set, at andre bloggere bruger den til under øjnene, så det tror jeg godt, du kan bruge den til! Jeg bruger den til at dække blodsprængninger, ar og bumser etc. og det er den fin til!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Eriksen

  Jeg kan også anbefale Nilens Jord-concealer; den fås i to farver – en mørk og en lys til 140 kr.,, mener jeg. Den har to forskellige “ender” – en stick (som jeg personligt bruger til at dække bumser, lidt røde områder etc. med) og en flydende, som er rigtig god til at dække under øjnene (eller hvad man nu siger?!! Har brugt den i rigtig lang tid og så er den jo uden parbener, parfume etc., hvilket, jeg synes, er vigtigt, når nu den skal så tæt på huden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tak for indlægget, Maria 🙂 Jeg vil helt sikkert afprøve produkterne!
  Bruger du slet ingen primer/highlighter/andet forinden? Synes nemlig, at din hud ser rigtig ‘fugtmættet’ ud, du ved, sådan tilpas ‘skinnende’, hvis det giver mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Må hellere gemme det her indlæg, så jeg kan huske det! 🙂

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg køber min HD foundation fra make up forever hos make up skolen i Odense, de har et stort udvalg ikke kun foundation. Hvis du kommer forbi så gå derop:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   1000 tak for tippet! Kommer desværre ikke til Odense så tit 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Arh, men der fik du så lige mig til at bruge 300 kr på nye pensler!

  De minder om de Real Techniques pensler som de bruger på Pixiwoo, men dem har jeg ikke kunnet finde uden at de er i en sampak, så nu prøver jeg de her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Sorry 😉 Men altså, de er virkelig gode – helt sikkert pengene værd, synes jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg elsker også concealeren fra MAC og havde fuldstændig samme problem i starten med at der kom alt alt for meget ud og halvdelen måtte ende i håndvasken – dejligt at høre det ikke bare var mig, der havde misforstået et eller andet eller havde komplet ukontrolerbare fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Wad Falk

  Er der nogen der kan rådgive angående nuancer for HD foundation? Vil nemlig helt vildt gerne prøve den, men aner ikke hvilken farve jeg skal vælge til min lyse skandinaviske hud. 🙂

  Hjælp og vejledning modtages med kyshånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meleret