Love this tee!

(gårs)Dagens outfit: Grå sweatshirt på en grå dag

PhotobucketPhotobucketSkjorte fra Monki, gul halskæde er en gave fra søs, sweatshirt fra American Apparel, jeans fra Levi’s (gave), støvler fra Topshop. Neglelak “I Love The Nightlife” fra Deborah Lippmann, blækspruttering fra Etsy og turkisring er også en gave fra søs.

I går havde jeg dette outfit på – to af mine kolleger havde også grå sweatshirt på. Det er vist uniformen, når man skal på arbejde mellem jul og nytår 😉 Den gule halskæde og turkis ring er julegaver fra min lillesøster, der ham købt dem på sin rejse i Mellemamerika. Og neglelakken har jeg lige købt, fordi jeg faldt for den, da jeg bloggede om den HER. Tror, jeg beholder lakken til nytår, den er så FIN og GLITRENDE 🙂

2 kommentarer

 • Spørgsmål: hvordan får du glimmer neglelak af? Jeg har lakker fra OPI og Essie med glimmer i, og det er mildest talt en kamp at få det af igen. Jeg har måtte pille noget af, og så ellers slide resten af med stærk neglelak fjerner og vatrondeller.

  Håber at du kan hjælpe.

  //Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Svar: Det har jeg ikke nogen super nem løsning til, jeg gør som dig 😉 Det er dødbesværligt 🙁 Har dog læst om, at du skal vædde en halv vatrondel i neglelakfjerner, putte den på neglen og så pak fingerspidsen ind i sølvpapir. Gå med det i 5 min., så skulle det være til at få af 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love this tee!