Designertasker på udsalg

Glitter fra FACE Stockholm

PhotobucketPhotobucketMin kollega tippede mig om, at der er udsalg i FACE Stockholm på Fisketorvet, hvor der er 50 procent på ALT i butikken! Så jeg trippede selvfølgelig derover for at hamstre glitter til nytår 🙂 Jeg havde stjerner i krydderen sidste nytår, så jeg ved ikke helt, om jeg gentager succesen igen – men nu var der jo halv pris 😉 Sølvglimmeren er med et drys sort i – så flot! I forretningen fortalte de mig, at jeg skulle bruge en cremeøjenskygge for at få det til at hænge fast, men Sara har også tippet om glidecreme (!). Da jeg fik lagt makeup til julefrokosten brugte makeup-artisten falsk øjenvippe-lim. Læg en serviet under øjet, når du arbejder med glitter, eller fjern det vildfarne drys efterfølgende med tape 😉

De to produkter, jeg købte, hedder “Stars” og “ETT”, du kan også købe det på FACE Stockholms hjemmeside, men dér er der ikke 50 procent 😉

I kan se en rigtig inspirerende video af en af mine favorit Youtubere her.

10 kommentarer

 • ANna

  Er der også 50 % på alt imorgen mon? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Shi! Der skal jeg da ud i morgen!! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Håber, du fik købt noget godt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • teresa

   Fik gaflet mig en concealer og en meget flot bronzer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, det lyder som nogle fine køb 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dot

  Hurraaa, det her tror jeg godt jeg kan finde ud af. Afsti afsted med mig idag til Fisketorvet. Tusind tak for tip og dejligt link. Hun er da både skøn og pæn 🙂
  Mvh Dot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Pixiwoo! De er så utroligt dygtige og altid gode, hvis man lige mangler lidt inspiration:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designertasker på udsalg