Juleknas

I’m dreaming of a Christmas outfit

PhotobucketTee fra Zoe Karssen hos NAP, bourdeaux pumps fra Topshop, ring fra Solange Azagury-Partridge hos NAP, nederdel fra Carven hos Nué, clutch fra Stella McCartney, neonpink julepynt i plexiglas fra Femina, læbestift i “Russian Red” fra MAC hos Magasin, neglelak i “I Love The Nightlife” fra Deborah Lipmann hos Colorboost og 200 denier strømpebukser fra H&M     

I morgen kommer min kære far og henter mig og mine søstre i København, og så kører vi alle til Svendborg, hvor vi skal fejre jul – skønt at skulle slippe for trafikkaos med DSB 🙂

Juleaften gad jeg godt at hoppe i dette fine outfit, men jeg har nu pakket noget helt andet, hvor der er plads til rigeligt julespiseri 😉 Overvejer dog seriøst at købe t-shirten – jeg har den jo i hvid i forvejen – men nu må vi lige se, hvordan finanserne ser ud efter jul og nytår 😉

Mange af jer tjekker måske ikke bloggen ud her i juletiden, så jeg vil ønske jer allesammen en rigtig god jul – men der skal nok komme en “ordentlig” julehilsen på bloggen senere…

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleknas