Konkurrence: Jul med Aussie

Pænt porcelæn

Photobucket1. Lille vase fra Anne Black hos Stilleben Shop // 2. Mellem kyllingeskål fra Anna Olivia hos Artium // 3. Smørboks med lime prik fra Malene Helbak hos Stilleben Shop // 4. Sæt fra Phucisme hos Danish Ceramics // 5. Skål fra Ferm Living hos Kaiku // 6. Kop fra Darkling hos Stilleben Shop // 7. Tekop fra Marimekko // 8. Mælkekande/vase fra Poul Pava hos Zane // 9. Krukke fra House Doctor hos Purestyleliving // 10. Mega kageopsats fra Royal Copenhagen hos Artium // 11. Vase fra Meyer-Lavigne hos Stilleben Shop // 12. Stjernekop fra Liebe // 13. Mælkekande fra Normann Copenhagen // 14. Mumi-krus fra Iittala hos Artium // 15. Æggebæger med hjort, gris og ugler fra Anna Carin Dahl hos Stilleben Shop.

Jeg var i Illums Bolighus for at købe gaver her den anden dag, og der faldt jeg selv for en masse fint porcelæn. Ih, hvor er der bare mange pæne, pæne ting 🙂 Det hører helt klart mere i nice to have-kategorien from for need to have, men der skal også være plads til pæne ting, der gør en glad, synes I ikke?

Link gerne til noget pænt porcelæn, og gør mig endnu mere glad 🙂

(billeder fra de respektive webshops)

2 kommentarer

  • maja

    Pænt porcelæn er bare noget af det allerbedste – det gør nemlig en så glad.

    Faldt helt pladask for nr 15, de æggebægre der, øj de er søde, ærgeligt jeg ikke spiser æg, men så klikkede jeg ind på linket og hun laver også krus. Det må jeg købe til mig selv i julegave. Altså de er fine – du har nok set dem, men linket er her: http://www.stillebenshop.com/Catalog.aspx?lang=dk&designerId=4&

    Søde Line Sofie fra Mi Confession viste engang (http://miconfesion.dk/2010/12/undskyld-3/) sådan en rigtig sød “slikmund” skål fra Vincents på jægersborggade, den har ligget som bogmærke på min computer lige siden og er på min ønskeliste. Den giver mig bare et smil på læben (måske også fordi jeg er en lille slikmund) 🙂 http://www.vincents.dk/products

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Jul med Aussie