Dagens outfit: Behageligt

Parat til pastel?

PhotobucketPhotobucketHvis jeg siger sort og grå, så har jeg nok beskrevet de primære farver i rigtig manges garderober – og hvis bølgerne går rigtig højt, så er der denne sæson måske sneget en smule bordeaux ind 😉 Men til foråret bliver pastelfarver en rigtig stor trend – de kommer selvfølgelig på banen hver forår/sommer – men den kommende sæson bliver tendensen ekstra markant. Se selv på Louis Vuittons ss12-kampagne, der er ren piget pink, sart gul og mintgrøn.

Jeg har lige ryddet op i mine skabe og har konstateret, at pastel i hvert fald ikke er særlig godt repræsenteret – og jeg tror heller ikke, jeg ligefrem er klar til at hoppe i de sarte nuancer fra top til tå lige foreløbig. Hvad med jer: Hopper I på den kommende pastel-trend?

(billeder fra thefashionspot.com)

4 kommentarer

  • Det er jeg næsten helt sikker på at jeg ikke gør.. Kan slet ikke forstille mig i de farver 🙂

    / universbys.blogspot.com
    salgsblogbys.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis der er det måske lidt for meget, men i små doser er pastel da så sommerligt som det kan blive… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Behageligt