Dagens outfit: I behagelige bukser

Stilhed

PhotobucketFra Vogue China December 2011

Ikke så meget bloggeri i dag fra mig, for om et par timer skal jeg til julefrokost hos min veninde i Hørsholm – har stadig ikke lagt makeup eller fundet ud af, hvad jeg skal have på! Heldigvis har hr. kæreste udstyret mig med en alle zoners-kort, han ved nemlig godt, at mig og offentlig transport ikke er den bedste kombination – især ikke efter lidt gløgg 😉

Ha’ det rigtig godt, alle sammen, og husk at deltage i Aussie-konkurrencen HER.

(billeder fra studdedhearts.blogspot.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I behagelige bukser