(gårs)Dagens outfit: Grå sweatshirt på en grå dag

Tasker, tasker, tasker!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket2011 har da vist været året, hvor jeg fik øjnene op for dyre og lækre designertasker 🙂

Tidligere på året skrev jeg faktisk et indlæg om at komme over den “hurdle” det er, at købe sit første, dyre designerkøb. Nu kan det godt være, at det er mig, der er mærkelig – og I andre ikke har oplevet den “hurdle” – men da jeg gik fra SU til fuldtidsløn, så havde jeg altid forestillet mig, at jeg skulle spendere løs på de designerting, jeg altid havde drømt om, men da jeg så rent faktisk fik råd, så blev jeg ret så nærig! Kunne ikke lade være med at tænke på, hvor hårdt jeg havde knoklet for de penge, og at jeg da hellere burde være fornuftig og spare op til en rejse, et indskud til en større lejlighed eller indbetale mere til min pension (boring I know!).

Mange af jer kom på banen med jeres egne erfaringer, og det var bare rigtig skønt for mig at læse! Vi prioriterer alle vores midler forskelligt, og ja, hvis man ikke føler for at købe dyre designertasker, så skal man selvfølgelig ikke gøre det 😉 Især én af kommentarerne tog jeg virkelig til mig: “Hvis der er en “hurdle”, er det ikke rigtig kærlighed!”. Og hvor er det rigtigt! For da jeg først fik taget “hul på bylden” med min elskede Balenciaga Day, så kunne jeg jo godt se, at det gav mening (i hvert fald for mig!) at hoste så mange penge op for en lækker taske. Siden da har jeg tilføjet en Alexander Wang Diego og en Miu Miu Harlequin til samlingen – og ja, mon ikke 2012 byder på nogle fristelser på taskefronten 😉

Fik I købt nogle fine tasker i 2011 – og hvad drømmer I om taske-mæssigt i 2012?

20 kommentarer

 • Marie L.

  Jeg er også kæmpe fan af en designertaske, som kan løfte et helt set. I år fik jeg tilføjet en 3.1 Phillip Lim Edie Bow taske til samlingen ved et gooodt udsalg hos NAP. Jeg vil hellere have en enkelt taske om året, end en masse “ligegyldige” – det gør virkelig en forskel, og jeg elsker de tasker jeg har fået samlet sammen gennem årerne – der er bare noget specielt ved at have noget lækkert over armen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har SÅ ret – en lækker taske løfter hele outfittet 🙂 Jeg håber, du finder en fin taske eller to i 2012 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Miu Miu’en er så lækker, flot og unik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hejsa, er helt vild med din taske pp billede nr. 2, den er for fed!
  – Vil også lige sige, at jeg synes din blog er meget inspirerende og er også blevet fast læser 🙂

  Knus Caroline.
  http://fashion-by-caroline.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg fik også min første designertaske i 2011. En Mulberry Bayswater i chokoladebrun, som jeg har sukket efter i årevis. Jeg har en meget klassisk stil, og den gør bare SÅ meget for mig. Den er super lækker at bruge, enormt praktisk og så giver den så meget til ens outfit. Den er bestemt ikke min sidste designertaske 😉

  Jeg fik desuden en matchende pung til, og det kan virkelig anbefales, hvis man godt kan lide, når tingene er rigtig gennemførte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mulberry er også klassisk! Drømmer selv om en Alexa 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan jeg nikke genkendende til det med de “kedelige” prioriteringer, selvom jeg forsat har min første rigtige løn tilgode efter årene på SU.
  Allerede nu mens jeg er på dagpenge har jeg prioriteret en post på budgettet for SU-lån og den dag den rigtige løn kommer, så er det også kedelige ting som SU-lån, pension og opsparing til buffer der står først for.
  Okay, jeg fandt et stort tv i foråret til 4000kr, som jeg havde fået skrabet sammen til, hvilket jeg kunne have fået en taske for…
  … Det er lidt svært at se film i/på en taske 😉

  Selvom jeg gerne ville eje en lækker taske i skind og ikke mindst et spejlreflekskamera (Canon 550D eller 600D), så prioriterer jeg nok de kedelige/fornuftige ting først.

  Det er nu nogle lækre taskekøb du har gjort dig i 2011.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har ikke et tv, så jeg har tasker i stedet, hehe 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle rigtig fine taskekøb du har gjort dig 🙂 jeg er Især vild med miu miu og Balenciaga 🙂

  Jeg er især glad for to taskekøb fra 2011, den ene er en vintage kernelædersag købt på et loppemarked til 85 kr. Jeg elsker den og den har den helt perfekte størrelse. Den anden er fra Provider, også i læder og sat ned til 500,- Den er så lækker blød i læderet.
  I januar føjer jeg en Louis Vuitton til samling, en gave til mig selv for at færdige uddannelse nr. 2. Og så regner jeg med at føje en Mulberry til samlingen senere på året når jeg skal til London.

  Ohh jeg elsker tasker! Er ikke en sko pige, men helt sikkert en taske pige og har samlet på dem hele mit liv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Uh, 2012 bliver et godt taskeår for dig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg gjorde det største taskekøb jeg nok nogensinde får gjort mig. Jeg tog simpelthen til Venedig og købte en Chanel Classic Flapbag i caviar med sølvhardware. Det var det vildeste efter at have taget mange ekstra timer på arbejdet i mit sabbatår, men jeg eeeeelsker den!

  Er også ret vild med din balenciaga må jeg sige 🙂 godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Wauw! Fedt køb – og sikkert alle pengene værd 😉 Jeg er meget misundelig!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yep!
  En Mulberry Alexa – og man ER altså mere lykkelig med en Mulberry 🙂

  Men Balenciaga er nu også skøøøøøøøøøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den var ikke på udsalg. Desværre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • By the way: Mulberry på Strøget har udsalg. Begyndte 2 januar.
  Mulberry i Århus begynder i morgen kl 10. Men de er nogen seriøse møgkoste i Århusbutikken, så er du advaret… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Var faktisk inde og lure i Kbh, men der var ikke noget, der fristede 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Grå sweatshirt på en grå dag