Skrigende gul

Dagens outfit: I den pæne nederdel (igen)

PhotobucketPhotobucketCardigan fra COS, skjorte fra Monki, nederdel fra Carven, strømpebukser fra H&M og støvler fra Topshop.

Så er jeg allerede hoppet i Carven-nederdelen igen – elsker den! Men den er desværre ikke så nem at tage billeder af i vintermørket 🙁 Nu skal jeg ud i mørket igen, for jeg skal noget med hr. kæreste, inden han rejser 10 dage til Kina med arbejdet – hvad vi skal, og hvor vi skal hen i aften, vil han som sædvanligt ikke ud med, men mon ikke den står på middag et hyggeligt sted?

12 kommentarer

 • lia

  Vind et hårplejesæt fra Tommyguns på http://www.thebeautiesof.dk. Slutter søndag klokken 15.00.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej! Nu må du ikke tage dette ilde op – men jeg opdagede først idag at du arbejder på Kig Ind Det overraskede mig meget. Var det journalistik i den genre du som udgangspunkt drømte om at arbejde med da du startedepå uddannelsen? For mig er Kig Ind lidt et sladderblad med meget overfladiske artikler – intet ondt om det, jeg læser det skam selv i ny og næ. Og er vældig godt underholdt. Jeg blev bare nysgerrig omkring om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg tager det ikke ilde op – møder folk, der som dig, undrer sig, nærmest hver dag 😉
   Da jeg startede som journalist, vidste jeg, at jeg aldrig ville ende på Christiansborg – mage til kedeligt sted skal man lede længe efter, hvis du spørger mig!
   Jeg vil gerne underholde og inspirere – og have det sjovt med det, jeg laver. Derfor valgte jeg også at være i praktik hos ALT for damerne, og KIG IND har jeg det skam fint at arbejde med. Jo, det er i den lidt mere “letbenede” ende af journalistikken, men det er sjovt og udfordrende – og det er jo det vigtigste, hvis du spørger mig. Jo, umiddelbart associerer folk det med sladder, men jeg skriver også om kost, sundhed og motion, får lov til at interviewe store stjerner som fx Robert Pattinson, og så tester jeg rigtig mange skønhedsprodukter/behandlinger. Det er jeg helt vild med!
   Håber, det var svar nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt outfit!
  Er vild med polkaprikkerne og den ‘vilde’ neglelak 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – er selv vild med begge dele!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud, fine prikker og lækker nederdel!
  Vi skal bare være her hjemme, når man har en lille går hverdagene slag i slag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! At være hjemme skal man heller ikke kimse ad 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa folkens!
  Hvis i har lyst må i meget gerne tage jer et kig på min blog – Den handler om mode, skønhed og så alt det der ellers hører til som ung! http://shutupandenjoylife-katja.blogspot.com/

  Xoxo Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Det er virkelig den smukkeste nederdel jeg længe har det! Hvor er den flot! Ved du hvor man kan købe den? Har ikke besøgt din blog længe, så undskyld hvis du har skrevet det. Hvor var I henne at spise? Altid dejligt med inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak – er også glad for nederdelen 🙂 Vi var på Cofoco på Vesterbro, virkelig hyggeligt og lækker mad til rimelige penge!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrigende gul