Dagens outfit: I nye sneakers

Dagens outfit: Pænhed i form af en nederdel

PhotobucketPhotobucketTee fra Acne, cardigan fra COS, halskæde fra H&M, nederdel fra Carven, strømpebukser fra H&M og støvler fra Topshop.

I dag havde jeg min nye nederdel fra Carven på, som jeg har købt på udsalg hos Stylepaste. Jeg har længe savlet over det franske mærkes fine, draperede styles, og nu var det altså om at slå til! Vintermørket gør det lidt svært at afbillede nederdelen, så på det nederste billede har jeg lysnet en del, så I kan se de fine detaljer. Glæder mig til at matche nederdelen med mine Carven-pumps, men i dag var langt fra vejr til ruskindssko med al den regn og blæst 🙁

Den fine halskæde var et impulskøb, da jeg skulle slå lidt tid ihjel i H&M, inden jeg tog til hyggeligt Stella Nova-event. Men mere om det en anden gang 🙂

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I nye sneakers