Recap 2011: Januar, februar og marts

Recap 2011: April, maj og juni

PhotobucketAPRIL: Jeg købte en ny, fin og meget blå cykel. Jeg var vild med mintgrøn. Jeg kombinerede forårsstrik fra COS og draperet nederdel fra Vero Moda. Jeg viste mine blushes fra MAC (og så må jeg vist også hellere fortsat få vist min MAC-samling frem, som jeg har lovet!). Jeg gramsede på gult plastinet fra H&M Against AIDS-kollektionen. Jeg fik grillet for første gang i 2011. Jeg var i Paris. Jeg hamstrede orange lækkerier i den franske hovedstad. Jeg sagde mit job op, fordi jeg fik et nyt.

 
PhotobucketMAJ: Jeg købte nye briller. Jeg lavede kyllingekødboller a la Sticks n Sushi. Jeg ravede om MLBB-læbestifter – My Lips But Better. Jeg kreerede lækre vietnamesiske sandwich – banh mi. Jeg savlede over lækker flamingo-bikini fra H&M. Jeg gik konstant med mit gule lakbælte. Jeg flashede orange negle og pink læber. Jeg havde sidste dag på mit gamle job og havde whoppie pies med. Jeg hoppede i ny og næ i sort og hvidt og tog dermed en pause fra en meget farverig sommer.

 
PhotobucketJUNI: Jeg viste, hvordan jeg opbevarer og organiserer mit dullegrej. Jeg bagte Oreo stuffed chocolate chip cookies. Jeg købte en fin skjorte. Jeg var til Bloggers Delight-fest på The Jane. Jeg hoppede i prikker og lilla. Jeg viste indholdet af min makeup-pung. Jeg pakkede tasken til sommerhustur. Jeg var på forlænget weekend i sommerhus ved Vesterhavet. Jeg købte en mægtig fin kjole med draperinger i COS.

10 kommentarer

 • Jo

  Endnu engang et rigtig hyggeligt indlæg 🙂
  http://www.myown-jo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, tak! Det er jeg glad for, du synes 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Årh ja den COS kjole med draperingerne havde jeg næsten helt glemt – den er så flot.
  Synes det er en rigtig sjov og god måde du får opsummeret 2011 på med billederne og teksten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Helt klart et af de bedste køb i 2011 🙂 Og mange tak!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har netop be stilt billetter til Paris, så tænkte om du kunne anbefale et godt hotel i Paris til en okay pris?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der må jeg desværre være dig svar skyldig – de gange, jeg har været afsted, er det andre, der har booket, eller jeg har boet hos familie 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Super fine collager. Jeg måtte fluks ind efter opskriften til de søde små whoppee pies, men siden er forsvundet fra Alt for damernes hjemmeside. Du har vel ikke tilfældigvis kopieret opskriften et andet sted? Jeg tænker nemlig, at hvis man har fået cupcake overload (jamen det kan ske!) så er disse små lækkerier måske et godt alternativ. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, øv 🙁 Har desværre ikke skrevet opskriften ned… Måske google kan hjælpe med en anden opskrift?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed blog! Læser fast nu, måske vi kunne følges?
  Kig gerne forbi min blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2011: Januar, februar og marts