Recap 2011: April, maj og juni

Recap 2011: Juli, august og september

PhotobucketJULI: Jeg var vild med playsuits og hoppede i en sort/hvid fra Gina Tricot. Jeg luftede også den med hesteprint fra Primark. Jeg iklædte mig sørme også en med blomsterprint. Jeg købte fine kager af en flink franskmand. Jeg hapsede glitrende støvler fra Topshop, dem har jeg gået meget i. Jeg raidede udsalg på Fisketorvet. Jeg fik drømmetasken hjem i form af Balenciaga. Jeg fangede krabber på Tåsinge. Jeg købte endnu mere glitter, nemlig et par ballerinaer fra Anniel.

Photobucket
AUGUST: Jeg havde yndlingsnederdel på kombineret med favoritbælte. Jeg læste “The Hunger Games”-trilogien. Jeg var i London. Jeg købte en fiiin Miu Miu-pung i Harrods. Jeg fik afternoon tea. Jeg hapsede Chanel-øjenskygge i Selfridges. Jeg var til Nordic Taste i Kødbyen. Jeg var vild med mønstermiks. Jeg fik en bløøød Acne-strik hjem i garderoben.

PhotobucketSEPTEMBER: Jeg kokkerede kyllingesatay med peanutsauce. Jeg hørte Lana del Rey på repeat. Jeg købte sej tee med flagermus fra Zoe Karssen og flot cardigan i Zara Kids. Jeg var til åbningsfest for den nye Lanvin-forretning i Birger Christensen. Jeg fik et par sneakers fra Nike. Jeg og de andre Bloggers Delight-bloggere opfordrede jer til at bruge jeres stemme til Folketingsvalget. Jeg trak så småt i efterårsfarver, bl.a. en bordeaux nederdel fra New Yorker. Jeg nød indian summer. Jeg hapsede en Alexander Wang-taske.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recap 2011: April, maj og juni