Azalea Blossom

Skrigende gul

PhotobucketKjole fra ASOS Petite, armbånd fra Shashi hos Shopbop, neglelak fra American Apparel hos ASOS, pung fra Proenza Schouler og sko fra Topshop  

Neonpink har længe været en favorit hos mig, og den kommende sæson tror jeg, at jeg bliver lige så tosset med skrigende gul – I ved, den der overstregningstusch-nuance af gul 😉 Heldigvis er de mange designere hoppet med på den neongule vogn, så det er jo mere et spørgsmål om at vælge fra, end om at vælge til! Især kjolen er jeg ret betaget af – den er pæn både forfra og bagfra.

(billeder fra de respektive webshops)

4 kommentarer

 • Jeg kunne rigtigt godt tænke mig lidt gule farvesplashs i form af et par gule herresko eller ballerinaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Åh ja virkelig flot kjole med neon splash – tror den vil være super flot til dig! Håbet du trykker køb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den er nemlig så fin, men sidder lidt og venter på, at der kommer en rabatkode…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Azalea Blossom