Tee med print

PhotobucketPhotobucket“Miau Miau”-tee fra 5 Preview hos Farfetch, “To be or not to be, this is the T-shirt”-tee fra Moschino hos NAP, tee med skull og fjer fra Blake hos YouHeShe, “Today’s Outfit”-top fra H&M, tee med Karl Lagerfeld fra Karl hos NAP, “Sorry, we’re drunk”-tee fra Elizabeth and James hos NAP, tee med kat fra Topshop, “Little white tee” fra H&M og tee med skull og blomster fra Alexander McQueen hos NAP

Jeg er vist ved at udvikle en mindre besættelse med hvide tees med cool, humoristisk print 🙂 Er ret så ærgerlig over, at Karl-tee’en er udsolgt, men måske jeg får fingre i den, når den igen er på lager. T-shirten fra 5 Preview er også ret sjov, da jeg elsker både katte og Miu Miu 🙂 Og den beige top fra H&M måtte også lige med i collagen, da det jo er en oplagt modeblogger-top 😉

Link gerne til cool tees med print!

(produktbilleder er fra de respektive webshops)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Glasvegas - A Snowflake Fell (And It Felt Like A Kiss)