Dagens outfit: Black, white and grey

Threading af bryn @ Beauty Avenue

Scan fra KIG IND 50/2011

Gennem mit arbejde tester jeg en del skønhedsbehandlinger, og for et par måneder siden fik jeg formet min bryn ved hjælp af threading hos Beauty Avenue – siden da har jeg været hooked! Jeg skal faktisk afsted til threading igen nu 🙂 Læs mere om behandlingen HER.

6 kommentarer

 • Holder det længere end alm. plukning så, eller hvad er fidusen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det gør det – i hvert fald på mig 🙂 Jeg bliver threadet en gang om måneden 🙂 Dine bryn bliver også mere markerede, da threading kan skabe mere skarpe kanter, da de får hver eneste hårstrå med, som pincet ikke kan få fat i 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Hvor meget koster en omgang så :)? For det ligner noget, man godt kunne blive afhængig af..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En shaping koster 199, men maitenance koster 155 kr.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Omg, heldige dig. Saadan ser mine oejenbryn ca. ud efter et par dage, naar de ikke plukkes. Hvis det ikke var saa dyrt at faa det gjort hver uge, saa ville jeg sikkert faa det gjort. Ellers maa man laere metoden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg får det gjort en gang om måneden, så udgiften er rimelig nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Black, white and grey