Søndagssang: Gotye - Bronte

Til ham den søde

PhotobucketStribet strik fra Armor Lux hos Smartguy, skærebræt fra Piet Hein hos CASANOVA Møbler, tegnebog fra Mulberry, barbersæbe fra Floris, iPad-cover i valnød fra Miniot og polotrøje fra Comme des Garcons hos Dover Street Market.    

Dette indlæg ville nok have været mere aktuelt før jul, men så ville jeg potentielt have afsløret over for hr. kæreste, hvad han fik i julegave, så nu kommer det altså efter jul – det nye år byder jo både på fødselsdag og årsdag 😉 Her ser I et udvalg af de ting, som jeg personligt kunne finde på at give min kæreste i gave – faktisk gav jeg ham tegnebogen til jul, og barbersæben fik han mig til at købe hjem, da jeg var i London i sommer. Og én af tingene får han så i fødselsdagsgave i starten af februar – håber ikke, han kan regne det ud!

Hvad plejer I at give jeres fyr i gave? Det er jo altid rart med noget inspiration…

(billeder er fra de respektive webshops)

6 kommentarer

 • Linnea

  I julegave gav jeg min kæreste, der stortset udelukkende går i skjorter, en ny fin en af slagsen samt to billetter til en koncert med hans yndlingsband. Nu må jeg i tænkeboks omkring både fødselsdagsgave og årsdagsgave, for han er typen, der ikke ønsker sig noget som helst, så man må selv være kreativ hver gang. Tak for lidt inspiration, Maria!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min kæreste går næsten også kun i skjorter og har da givet ham en del tøj også, men der kan simpelthen ikke være flere skjorter i hans skab!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste fik koncertbilletter og en PS3 controller (høhø) i julegave. Han har fødselsdag her i slutningen af januar, hvor jeg regner med at give ham en Ralph Lauren polo…hvis finanserne rækker til det.
  Generelt vil jeg sige tøj og billetter har været de gaver jeg har givet ham mest i vores tid sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har også mest givet ham tøj – og så er han ret god til at lave mad, så han får også en del køkken gadgets 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Nu har jeg ikke lige en kæreste, men DVD film kan man vel også give som gave 🙂

  Jeg har ledt efter mærket med et hjerte, som du viser på billedet. Sjovt nok troede jeg det var et koreansk mærke, men det viser sig at det er et fransk mærke, hvis jeg ikke tager fejl. Så hedder mærket Comme des Garcons og ikke PLAY?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Min kæreste er ikke den store dvd-seer – desværre… Det er vist et japansk mærke, men hedder Comme Des Garcons, underlinjen hedder så Play. Giver det mening? Jeg har savlet over en fin cardigan fra samme mærke her: https://modemedmere.dk/2011/10/comme-to-mama/
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Gotye - Bronte