Options

Wrap it up

PhotobucketJulen efterlod min beholdning af gavepapir og -bånd i en noget udplynret tilstand, så jeg blev nødt til at fylde lageret op igen – pronto! Papir med ugler og pink tape fandt jeg til samlet en ti’er i Søstrene Grene, og neonpink snor fandt jeg i – wait for it! – Silvan 🙂 Har længe ledt efter noget neonpink snor, men det er åbenbart ikke noget, sådan nogen som Panduro ligger inde med… Jeg var i Silvan for at købe møtrikker, og der faldt jeg over en kæmpe rulle – 40 m for 35 kr. Hep! Møtrikkerne kom jeg selvfølgelig til at købe for store (ja, hej! Der er en grund til, at jeg aldrig er i Silvan). Så mon ikke jeg kan kombinere snor og møtrikker til lidt DIY – det tror jeg da nok 🙂

6 kommentarer

 • Birgitte

  Hej Maria,
  Det er mursnor, du har købt – derfor fås det i SIlvan 🙂
  Vh Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, det stod på pakken – var bare overrasket over, at det var i Silvan af alle steder, at jeg fandt det, jeg ledte efter 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Har du lyst til at sælge 5 m af din pink snor? Jeg kunne godt bruge noget til at lille DYI projekt, men synes det er lidt overboard at købe 40 m.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hvis du kan komme og hente det ved Fisketorvet eller på Christianshavn, så må du få det gratis 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   IIh – det er vel nok sødt af dig Maria. Desværre kommer jeg slet ikke derud omkring lige i øjeblikket :o(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nå, øv 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Options