Spring is in the air

Beauty cravings

PhotobucketFriserings- og touperingsbørste fra GHD hos nicehair.dk, blotting paper fra Chanel, 24/7 Glide On Pencil i “Zero” fra Urban Decay hos Beauty Bay, Super Spot Remover fra Origins, Becca Shimmering Skin Perfector i “Pearl” fra Becca.

Ja, det er jo ikke fordi, der er pladsmangel på mine skønhedshylder, men derfor kan man (læs: jeg!) jo sagtens crave nogle tilføjelser til dullegrejsarsenalet 🙂

Da jeg under modeugen besøgte L’oréals Powder Room, brugte makeup-artisten Marianne en smal børste til at toupere mit hår – og lige siden har jeg ønsket mig et lignende redskab til at give fyldigt hår i et snuptag. Blotting paper fra Chanel skal være en lille luksus fra mig til mig, for ja, det er nok en hamper lille pakke – men det er en PÆN pakke, som jeg nok ikke lige smider væk sådan lige med det samme, som jeg har at gøre det med blotting paper…

Eyelineren fra Urban Decay har jeg allerede prøvet – den kom nemlig som en duo eyeliner i den oprindelige Naked-palette fra Urban Decay. Nu har jeg næsten brugt den op, og jeg SKAL have en en ny. Faktisk bestilte jeg den, da jeg havde en “vi savner dig 20 procent”-rabatkode fra HQHair, men buhu – den var udsolgt 🙁 Jeg er ikke den eneste, der er helt tosset med den eyeliner 😉 Den er cremet og nem at arbejde med, holder længe og er virkelig en dyb, dyb sort.

Jeg er ikke sikker på, at Super Spot Remover fra Origins er tilgængelig i Danmark – jeg har i hvert fald ikke kunne finde den i de Matas’er, jeg har været i. Er der nogen der har set den? Jeg får nemlig en bums i ny og næ, og der kunne denne lille tube være nyttig.

Sidste craving er en highlighter fra Becca, som min yndlings Youtub’er Lisa Eldridge bruger tit og ofte – den ser bare så flot ud! Jeg er jo ret besat af higlightere og denne ville passe perfekt ind i samlingen.

Del gerne dine beauty cravings i kommentarfeltet 🙂

(billeder fra de respektive webshops, beauty-boks.com, origins.co.uk)

21 kommentarer

 • Pernille

  Åh ja, Becca! Den ser altid helt fabelagtig ud, når hun bruger den:-) Jeg mangler virkelige en god flydende tusch eyeliner, kan du anbefale en?

  Mht origins, så har jeg selv “Overnight Clearing Gel” fra Dermologica, som Lisa E. jo også anbefaler:-) Den er go’ men tager altså ikke alt, hvis de er virkeligt slemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Lige på tusch-eyeliner området er jeg ikke den rette at spørge – har ret dårlige erfaringer med, at de tørrer ud 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hørt at en touperingsbørste skulle kunne lave en toupering der holder bedre, så dét var lige et indlæg efter min smag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nemlig, åh – må ha’ den børste!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej nogle lækre produkter! Skal vidst tilføje én eller to af dem til min ønskeliste 😉
  – Frida, http://gingerblondie.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg craver Laura Mercier’s limited edition “Lingerie” palette. Fy for katten, den er pæn. Desværre er den rippet væk de steder jeg har kunnet finde frem til den på nettet. Det eneste steder de har den tilbage er enten sendt fra USA (jeg blir altid snuppet af told og skat!) eller en engelsk hjemmeside der skal have nær 300,- for portoen. Så jeg er tudefærdig lige nu. Måske man bare skulle ofre de 300 dask i porto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Yikes! 300 kr. er mange penge for porto :S
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Det er røveri ved højlys dag! Fatter heller ikke hvordan de kan tage så meget i porto 😮

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, tænk at man kan være bekendt at tage den pris 😮
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har brugt Spot Remover’ern i mange år, og den har jeg købt i Matas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Maria. Super spot removoren er tilgængelig i matas, det er hvert fald der jeg har købt min. Men den lille flaske kan godt være svær at få øje på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, for tippet – jeg fandt den endelig i Magasin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  jeg har forhen benyttet Origins Super spot remover, som jeg har fundet i Matas. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke synes den havde den store effekt. Jeg brugte den to gange dagligt, men uden synlige resultater. Jeg benytter istedet Clean Start Hit The Spot, og den virker virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har også læst blandede anmeldelser på makeupalley, men hvis denne ikke virker, vil jeg helt sikkert prøve den, du nævner!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kan ikke finde de andre kommentarer, så jeg ved ikke, om der allerede er nogen, der har skrevet det. Nå, men jeg har set den i Matas i dag til 140 kr.

  Din blog er så fin 🙂

  Venlige hilsner fra Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej 🙂 har du lavet en opfølgning på dit glitter-sko projekt? :). Hvis nej ville jeg elske et, da jeg selv tænker på et lave et par 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej,
   Nej det har jeg endnu ikke – må se, om jeg ikke kan få tid til det snart!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Og en helt fantastisk en af slagsen. Indtil for ganske nylig har jeg touperet mit hår med en metalkam fra 70′erne (og nu sidder der sikkert en masse frisører derude og krummer tæerne), og det har været den der fungerede bedst, selvom den slider meget på håret. Men nu har jeg altså kastet min kærlighed på denne børste fra GHD i stedet, som jeg spottede hos Maria. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring is in the air