(ons)Dagens outfit: Northern Women in Chanel

Dinner @ Kadeau

PhotobucketI torsdags havde min søde kæreste fødselsdag, så jeg inviterede ham ud at spise. Jeg havde booket bord hos Kadeau på Vesterbro efter at have læst en rosende anmeldelse hos Mira. Min kæreste og jeg har altid talt om at tage på ferie på Bornholm, så dette var så tæt på, man kunne komme klippeøen en frostkold februardag 🙂

Råvarerne er nordiske – meget gerne bornholmske – og maden er moderne og meget Noma’sk – dog til billigere penge, og det er faktisk til at få et bord 😉 Vi gik all in og fik fem retter, og de var alle fyldt med velsmag, kreativitet, præcision og håndværk. Mums! Det er svært at vælge, men min yndlingsret var nok den, I kan se på billedet: Torskefilet pakket ind i aske fra brændte løg med jordskokpuré, rå jordskokker, ristede hasselnødder og valnødder, syltede svampe og en bouillon af røget pighvar.

Kadeau får en varm anbefaling herfra, og når vi en gang tager til Bornholm, skal vi helt sikkert også besøge Kadeau dér 😉

(billede fra Kadeaus Facebook-side)

2 kommentarer

  • Marina

    Jeg har været på bornholmerudgaven, helt vildt fantastisk! Men maden, sommervejret, feriestemningen og sommerforelskelsen gik også op i en højere enhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(ons)Dagens outfit: Northern Women in Chanel