Dagens outfit: Malkepigefrisure, neon pink og leopardnegle

(gårs)Dagens outfit: Retail therapy

PhotobucketJakke med camoflageprint fra Only, læderjakke under fra Topshop, camel cashmeretørklæde købt på eBay, gul udstrik fra Benetton, denimblå jeans fra Gina Tricot, sneakers fra Nike, briller fra RayBan og navyblå taske fra Alexander Wang.

Tog et smut i Fields i går – det er lidt et sted, hvor jeg får et mindre nervesammenbrud, fordi der er så mange mennesker – men det gode ved stedet er, at man ofte finder ting i H&M og Zara, som er long gone i indre by. Således var jeg i tre H&M’er på og omkring strøget for at finde en bestemt top – men forgæves. Heldigvis fandt jeg den i Fields 🙂

Havde min nye armyjakke fra Only på – det er stadig for koldt kun at have den på, så jeg tog min læderjakke på indenunder. Det fungerede meget fint, hvis jeg selv skal sige det 🙂

8 kommentarer

 • Den jakke er overdrevet lækker! Håber de stadigvæk har den 🙂

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med dit outfit!
  Det er så fint med tynde jakker lag på lag 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micha

  Så cool!!
  Ved du hvor, jeg mon vil kunne
  opstøve camo-jakken?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Prøv i din lokale Vero Moda- eller Only-forretning
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det fungerer glimrende med en lille læderjakke under en lidt større armyjakke! Sportede selv den kombination halvdelen af sidste uge, tror jeg :D.. Bliver bare så glad af at finde forårsjakkerne frem igen – også selvom jeg skal have to på af gangen for at holde varmen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Malkepigefrisure, neon pink og leopardnegle