Dagens outfit: Prikker og strik

(gårs)Dagens outfit: Til Ecco Walk IN Style Award

PhotobucketPhotobucketKjole fra Stella Nova (gave), hårcuff og bælte fra Nelly, strømpebukser fra H&M og pumps fra Carven

Jeg er netop kommet hjem fra Chanel-event, men mere om det en anden gang 😉 For I skal da lige se, hvad jeg endte med at tage på, da jeg i går aftes var til Ecco Walk IN Style Award. Kjolen er fra Stella Nova, og den er bare SÅ fin! For et stykke tid siden var jeg til Stella Nova-event, hvor vi fik lov til at vælge et stykke tøj fra sommerkollektionen. Jeg valgte en skrigpink, asymmetrisk kjole, men de havde den åbenbart ikke på lager, for jeg fik den i sort. Det skal jeg nu ikke brokke mig over, for det er helt sikkert en mere anvendelig farve 🙂

Som med alt sort tøj, så er det utroligt svært at fotografere deltaljerne, men ærmet er “rynket”, så det er falder rigtig flot, plus den er draperet i livet, så den rigtig smyger sig flatterende om bagdelen og taljen – den kan også sagtens bæres uden bælte. Perfekt LBD!

Makeup-mæssigt valgte jeg at prøve et nyt look – som er inspireret af denne Pixiwoo-video. Det blev ret vellykket, hvis jeg selv skal sige det 🙂 Meget apropos makeup, så skal jeg i morgen ind og besøge L’Oreals Powder Room, inden jeg om aftenen skal ud og fejre hr. kærestes fødselsdag med lækker middag. Jeg elsker at lægge makeup på mig selv, men at en prof lægger det på mig, elsker jeg nærmest endnu mere 🙂 I kan også selv få lagt makeup hos L’Oreals Powder Room under modeugen – læs mere om det hos Pudderdåserne.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Prikker og strik