Søndagssang: Best Coast - Boyfriend

Nye køb

PhotobucketNeongult bælte fra Pieces, parkajakke med camo-print fra Only og gul uldsweater fra Benetton

I fredags var jeg inde og lure forretninger, og faldt over disse skønne forårsting. Bæltet skal pifte mine outfits op med sin lysende farve. Jakken SKULLE bare med hjem, da den i snit og materiale minder om min elskede navy parka fra Monki, som jeg levede i hele sidste sommer – så den bliver med garanti et hit, denne med camoflageprint 🙂 Prisen er næsten det bedste, kun 359,95 kr. – og fordi man kunne rafle i Bestseller-butikken på Strøget fik jeg 20 procent rabat 🙂 I like!

Et andet sted, der havde 20 procent rabat, var United Colors of Benetton, der er rykket lidt længere ned af Købmagergade. Derfor hapsede jeg denne fine, gule strik. Så glad, gul og vamset 🙂

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Best Coast - Boyfriend