Interview om skønhed @ BeautyBlock

Dagens outfit: Høje sko på en mandag

PhotobucketPhotobucketCardigan og skjorte fra COS, silkebukser fra Custommade, glitterstrømper fra Monki og pumps fra Black Secret

Tilbage i januar købte jeg disse Black Secret-pumps på udsalg til halv pris, og jeg har mest gået med dem til festlige lejligheder. I dag syntes jeg dog, at de skulle luftes på en ganske almindelig mandag. De dresser mine meget løse og casual Custommade-bukser op – er ret vild med, at bukserne er mintgrønne om livet 🙂

Det er dejligt, at vejret er begyndt at blive lidt lunere i det, for skoene er helt klart pænest med bare tæer i. Som I måske har set på Facebook, er jeg også blevet forelsket i den bordeaux-farvede version – og crushet er bestemt ikke blevet mindre efter at have set dem på Ditte!

Nu vil jeg smutte ud af døren igen, skal nemlig mødes med mine to søstre på Nørrebro. Hr. kæreste skal noget hemmeligt, så jeg må ikke være i lejligheden, så aftenen skal bruges på at spise kylling med rodfrugter og bage kage – jeg har nemlig fødselsdag i morgen 🙂

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview om skønhed @ BeautyBlock