Søndagssang: Azure Ray - Sleep

Dreaming of

PhotobucketKjole fra Carven hos NAP, Gloss Stain i “Orange de Chine” fra YSL, jakke fra Isabel Marant hos MyTheresa, sandaler fra Pedro Garcia hos MyTheresa, halskæde fra Alyssa Norton hos NAP, taske med frynser fra Acne hos YouHeShe og kamerataske fra Proenza Schouler hos Browns  

Hvis mit pengetræ nu gade at bære frugt, så gad jeg mægtig godt at starte ugen med at hoppe i dette outfit. Den blå kjole fra Carven vil være den perfekte kjole til både hverdag og fest i de lune forår- og sommermåneder – især kombineret med de alt for cool wedges!

Jeg må have mig endnu en Gloss Stain fra YSL – jeg er helt besat af den, jeg har i forvejen: Lang holdbarhed, unik finish og flotte farver. Denne skrigende orange ville være perfekt modspil til den klare blå farve, som kjolen har. Isabel Marant-jakken ser måske ikke ud af meget, men jeg er blevet ret verliebt i den efter at have set, hvor cool den ser ud på Lily. Me want!

Og så virker de måske lige lovlig ekstravagant at have to tasker til ens outfit. Men den ene taske er til mit kamera, mens den anden skal indeholde resten af livets nødvendigheder. A girl can dream, right? 😉

(billeder fra de respektive webshops)

4 kommentarer

 • Julie

  ÆÆÆlsker kjolen! 🙂

  Har selv lige købt en clutch fra det danske By H. Jacobsen, hvis du kender dem? Ellers får du hermed en anbefaling – de kan findes her: https://www.facebook.com/ByJacobsen

  De laver flettede tasker af alverdens slags – og du kan selv designe dem!

  I love mine already – og vil da ikke afvise at jeg også køber en mere og et par smykker snart! 😉

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De tasker er bare flotte!

  teensisters.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Azure Ray - Sleep