Dagens outfit: Gråt i gråt

Feist!

PhotobucketEirik Glambek Bøe – den ene halvdel af Kings of Convenience – varmede op <3

PhotobucketFantastiske Feist med sin guitar, der var pyntet med neonpink, selvlysende tape – der elskede jeg hende en smule mere, end jeg gjorde i forvejen!

PhotobucketEkstra-ekstra nummeret var Feist og Eirik i duet på nummeret “Know-How”. Kuldegys.

I går gav hr. kæreste mig en kæmpe overraskelse. I julegave fik jeg nemlig billetter til en række klassiske koncerter i DRs Koncertsal, og det var det, jeg troede, vi skulle denne torsdag aften. Men da han bad mig om at droppe de alt for høje hæle, og vi cyklede mod Frederiksberg i stedet for Amager – så kunne jeg godt se, at han havde lagt andre skumle planer for aftenen… Vi mødte nogle bekendte i garderoben, og rådvild spurgte jeg dem, hvem der spille, men det ville de ikke ud med. Det var først, da vores billetter blev scannet, at jeg fandt ud af, at vi skulle se Feist!

Hun er min yndlings sangerinde og har haft utallige søndagssange her på bloggen, så jeg var helt oppe at køre over den skønne overraskelse 🙂 Det var en fantastisk oplevelse og blev kun bedre af, at Eirik fra Kings of Convenience også var med, for han er nemlig den ene halvdel af et af mine favorit bands!

Var der nogen derude, der var inde for at se og høre Feist i Falconer Salen – hvad synes I om det?

2 kommentarer

 • Sisse

  Jeg var der også og det var virkelig en god koncert synes jeg!!
  Vi havde dog valgt siddepladser på balkonen, da jeg for det første synes musikken egner sig godt til en sidde/lytte koncert og jeg, for det andet, havde landet en forkølelse + feber (super timing) og derfor ikke havde voldsom energi til at stå op. Desuden er jeg (som dig) ikke super høj og har tit svært ved at se til koncerter med mindre jeg kan komme helt op til scenen – som det ligner du var 🙂
  SÅ cool at Eirik varmede op og var med inde til ekstranumrene!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, jeg var ret tæt oppe på scenen, ellers kan en lille fis som mig ikke se meget!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Gråt i gråt