Mine favorit hårkure

Foodies

PhotobucketSom appetizer var der løgringe lavet af en simpel dej bestående af mel, øl og en smule salt. Smed også lige et par asparges i dejen, fordi jeg havde dem liggende. Længe leve fritøsen 😉

Photobucket
Hovedretten stod på friske forårsruller, så der blev skåret masser af grøntsager

PhotobucketDer bliver rullet på livet løs

PhotobucketFriske forårsruller er nem og hyggelig gæstemad

I torsdags inviterede jeg to af mine søstre til mad. Jeg havde en rest kalvecuvette liggende, så den skar vi i tynde skiver og rullede i rispapir med en masse friske, sprøde grøntsager. For at det ikke skulle blive alt for sundt, fyrede jeg op for fritøsen og lavede sprøde onion rings til forret 😉 Virkelig hyggelig aften med mine to ældste lillesøstre! I aften står den på mere søsterhygge – var i går ude med mine kolleger, så er ikke meget værd i dag…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit hårkure