Feist!

Fredagsbar/workshop @ Hebe Copenhagen

PhotobucketFrisørsalonen Hebe Copenhagen på Istedgade har startet et nyt koncept: En fredagsbar med indbygget workshop, hvor man kan komme og få inspiration og vejledning til føntørring, opsætning, toupering, styling og meget mere – helt uforpligtende og gratis 🙂

PhotobucketFå masser af inspiration fra de seneste trends på catwalken i New York, Milano og Paris

PhotobucketBerit viser mig, hvordan jeg touperer håret

PhotobucketHårnåle er ikke bare hårnåle 😉

PhotobucketEn virkelig flot hverdagsfrisure, der er super nem at sætte på sig selv

PhotobucketOg med et snuptag blev den lavet om til en fin opsætning!

PhotobucketTil sidst viste Berit mig, hvordan man laver de super trendy hestehaler, hvor ens hår bliver snoet rund om elastikken.

Fredag eftermiddag havde Hebe Copenhagen inviteret mig til deres nye koncept: En fredagsbar med indbygget workshop. Her får man et glas vin og i hyggelige, afslappede omgivelser får man en masse tips og tricks af frisørerne fra salonen. Jeg ville for eksempel gerne have inspiration til nogle nemme og flotte hverdagsfrisurer, og jeg gik hjem med den vildeste lyst til at afprøve alle de tips, jeg havde lært 🙂

Rundt omkring i salonen var der gæster, der fik hjælp til at føne håret mere fyldigt, lave flotte opsætninger og flette håret. For ikke nok med at frisørerne viser, hvordan man gør, så fik man efterfølgende kam og hårtørrer i håret, så man selv kunne prøve teknikkerne af – så burde det ikke være så svært selv at gøre, når man står hjemme foran spejlet 😉

Jeg kan virkelig anbefale jer at kigge forbi til Hebe Copenhagens hyggelige fredagsbar – tag evt. en veninde med, for det er en god måde at skyde weekenden i gang 🙂 Jeg synes, at det er et rigtig fedt initiativ, og jeg kunne virkelig mærke, at det var nogle dygtige og passionerede frisører, der gerne vil lære fra sig – og ikke bare sælge en masse produkter 😉 Arrangementet foregår hver fredag mellem kl. 17-18, Istedgade 79. Hold øje med deres Facebook-side, og læs mere om fredagsbaren på Hebe Copenhagens blog – meld jer evt. til på hebecopenhagen@gmail.com, hvis I vil være sikre på at få en plads.

7 kommentarer

 • Ida

  Hvor er dine øreringe fra? Så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De er fra etsy 🙂 Sådan nogle små blæksprutte-arme 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en fed idé! Og godt at man selv får lov at prøve det, for det er sgu ikke altid lige så nemt, som frisørerne får det til at se ud :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du vil læse om hvad Maria fik ud af sin fredag hos os, så klik her Share this:TwitterFacebookLike this:LikeOne blogger likes this […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Maria. Dit hår er så smukt! 🙂 Og sikke en god ide til en fredagsbar, hvis man dog bare boede i Kbh!! Nå, men jeg ville høre om du ikke har lyst til at dele tippet til hvordan man touperer håret?
  Vh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jo, det kan jeg nok godt – har vist også en hårvideo til gode…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feist!