Anmeldelse: The Hunger Games

Pashli Mini Satchel fra 3.1 Phillip Lim

PhotobucketPhotobucketPhotobucketMød min nye drømmetaske: Pashli Mini Satchel fra 3.1 Phillip Lim <3 Jeg har længe været på jagt efter en mindre taske, til når jeg bare skal have Dankort, nøgler og mobil med ud af døren. Indtil nu har Celines Nano Luggage stået højt på listen – og jeg fik endda lagt en til side i starten af det nye år – men i sidste ende var +10k alligevel ret mange penge for så lille en taske!

3.1 Phillip Lim-tasken koster cirka 3.700 kr (og så kommer der nok noget told og moms oveni, da den skal bestilles fra USA), så der kan min nærighed godt være med 😉 Jeg er helt vild med, at den kan udvides ved at lyne den op i siderne, at den både kan bæres i hanken og crosbody og clasp-lukningen er lige mig.

Farvemæssigt er jeg helt klart til enten sort eller blå med sølv hardware. Den sorte kan fås hos Aloha Rag.

Synes det er så fedt at have fundet en ny drømmetaske, nu når jeg alligevel blev for nærig til nano’en 🙂 Hvilken taske drømmer du om for tiden?

(billeder fra lagarconne.com, barneys.com, shopbop.com, aloharag.com, fashionscenenl.tumblr..com, glamour.tumblr.com)

6 kommentarer

 • Mia

  Udover Mulberry Alexa og Balenciga Day, som efterhånden er klassikere, er den der et godt bud på en lækker taske til en ikke helt hen i vejret pris 🙂

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har allerede en Day – en Alexa en dag ville heller ikke være slemt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Hej Maria.
  Dit nylige køb fra MAC – prep + prime skin enchanter, hvordan bruger du det? Altså efter creme og før foundation? og på hvilke steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, efter creme og før foundation. Bruger den der, hvor jeg har rødmen, dvs. på kinder og i næsefløjene 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den i øverste højre hjørne er jo noget nær perfektion! Personligt ville jeg dog hellere have den noget større, men den er dælme pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har allerede tre store tasker til hverdag, så denne er næste på listen 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: The Hunger Games