Fredagsbar/workshop @ Hebe Copenhagen

Pastel og metal

PhotobucketLouis Vuitton ss12. Mintgrøn sko fra Nelly, nude sko fra Topshop og gul sko fra Zara.

Pasteller er jo all the rage denne sæson, men for at det ikke skal blive for tuttenuttet har Louis Vuitton pyntet deres pastelfarvede pumps med spidse snuder med metal. Det helt rette møde mellem girly og grrr! Hvis budgettet ikke lige er til LV, så har highstreet-forretningerne heldigvis luret tricket. Min favorit er den fra Nelly – hvilken er din?

(billeder fra vogue.co.uk og de respektive webshops)

4 kommentarer

 • PP

  Hej,
  Håber du kan hjælpe, jeg har ledt over alt efter Chanels universal bronzer, unden held. Jeg har været i London og de fleste Matas’er.
  Har du set den nogen steder eller hvor har du købt din henne? og hvad koster den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej,
   Så vidt jeg ved, så er Chanels Universal Bronzer udgået – hvilket jeg slet ikke kan forstå, for den er fantastisk! 🙁 Så du må håbe, at der er nogle steder, der har et restlager liggende, det er vist mit eneste bud på, hvordan du kan få fingre i den… Jeg håber, du finder den!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart den fra Nelly. Mest pga. snittet, tror jeg 🙂
  Og hold da op, hvor er det nogle grimme modelben..? Jeg ved godt, at man skal hylde au natural… Men de måtte gerne have air brushet hende lidt, synes jeg… Ellers virker det jo ikke uopnåeligt, når hun også har tør hud og blå mærker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er ik’ nogle kønne ben! Men meget rart at vide, at selv lange modelben også kan være skrammede og skællede 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsbar/workshop @ Hebe Copenhagen