Dagens outfit: Fra top til tå

Sponseret indlæg: Anmeldelse af ScandalEyes-mascara fra Rimmel

[videofyme id=”450176″ width=”841″ height=”538″ class=”aligncenter”]

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

Totalt classy ansigtsudtryk, jeg har mig dér – hehehe 🙂

Hvis I følger bloggen på Facebook, har I måske set, at min søde kæreste har købt et nyt Nikon til husstanden, så vi nu har to spejlreflekser at gøre godt med. Det nye kamera kan endda filme HD og har flipskærm, hvilket gør, at det er blevet super nemt for mig at filme videoer til bloggen. Juhu! 🙂 Det skal selvfølgelig testes – og fejres! – og det passede perfekt med, at jeg er blevet bedt om at anmelde den nye mascara fra Rimmel, der hedder ScandalEyes.

Jeg er faktisk ikke den største fan af store børster på mascara, men jeg må indrømme, at denne har omvendt mig. Med meget lidt indsats får man fyldige vipper + den drysser ikke, hvilket er et stort plus i min bog! Prisen er forresten 84,95 kr., men jeg kan se, at man for tiden kan få den hos Matas til 69,95 kr.

Se videoen – så I kan nyde HD-kvaliteten 🙂 – og selvfølgelig også se min anmeldelse af ScandalEyes. Kig desuden forbi i næste uge, hvor jeg udlodder en pakke med Rimmel-produkter til en heldig læser 🙂

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

4 kommentarer

 • Christina

  Ku godt være man sku prøve den!:)
  Du får da ellers åbnet og lukket den mascara nogle gange;) (kan man sige lukke en mascara?)
  Ps elsker dine dulle-grejs indlæg – gerne endnu mere af det!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hehehe, ja – det er nok fordi, jeg gerne vil holde mine fingre beskæftiget. Har også sådan en irriterende vane med at klikke med en kuglepen, når jeg skal fremlægge ting 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  DU må ikke have så flotte ringe på, de tager jo al opmærksomheden 😀 haha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Fra top til tå