On the road

Begavet

PhotobucketDa jeg kom hjem, lå der en forsinket fødselsdagsgave fra den sødeste hr. kæreste – det var blevet fanget i tolden en tur 😉 En fin halskæde og et ur lå der i æskerne! Min kæreste er en kæmpe urnørd, så han synes, jeg skulle have et quartz-ur i stedet for det digitalur, jeg render rundt med. Og fordi det ikke skulle blive alt for nørdet, fik jeg også en fin halskæde, “for du er jo til de der statement-halskæder”, som han så sødt forklarede mig <3

Især budskabet bag på uret har ramt mig. Jeg tror, det er en venlig og kærlig reminder fra min kæreste om, at jeg skal huske at være optimistisk og taknemmelig. Alt for tit glemmer jeg jo, hvor godt jeg har det: En fantastisk kæreste, et godt job med de bedste kolleger, en vellæst og -kommenteret blog, en sund og rask familie og festlige venner og veninder, som jeg både kan grine og græde med.

Så husk det: Be optimistic and thankful <3

P.S. Instagram er endelig kommet til Android, så følg mig dér også. Jeg hedder modemedmere 🙂

2 kommentarer

 • Sikke en smuk gave – og hvor har du ret, det er en skam at vi nogen glemmer hvor meget, der faktisk er at være glad og taknemmelig over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det glemmer man nemlig alt for ofte, så det er dejligt med en reminder 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On the road