Sponseret indlæg: Dinner @ L'Alsace via Early Bird

Dagens outfit: First mover…

PhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Acne, halskæde fra H&M, nederdel fra Gina Tricot, strømpebukser fra H&M og wedges fra Mentor. Neongult armbånd med kæde fra Bik Bok, ur fra boat og armbånd i oxideret sølv fra Jane Kønig (gave)

PhotobucketMig med Christina og Emilie

I går var jeg til Aussie Blog Awards – og sørme om jeg ikke vandt i kategorien “Aussome First Mover”! Jeg var en smule mystificeret over nomineringen, da jeg ikke ser mig selv som en edgy, trendsetter, men det hele gav mening, da jeg hørte juryens begrundelse: Nemlig at jeg var en af de første danske modebloggere i Danmark – jeg har blogget i næsten fem år! Dejligt med sådan et skulderklap 🙂 Alle blog-vinderne fik et fint armbånd fra Jane Kønig, som jeg selvfølgelig tog på med det samme, inden jeg sammen med Christina og Emilie drog videre til event hos Citröen. Fik lige søde Christina til at tage et par snapshot af mig 🙂 Ha’ en go’ dag!

4 kommentarer

  • Cecilie

    Tillykke med det og sikke nogle flotte billeder! Strik og nederdel klæder virkeligt hinanden godt. Og så er der er altså noget om at billeder bare er bedre når de bliver taget udenfor 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsker armbåndet, og kombinationen af pailletter og strik!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Dinner @ L'Alsace via Early Bird