Sponseret indlæg: Vinder af Rimmel-konkurrence

(gårs)Dagens outfit: Til klassisk koncert

PhotobucketSmokingblazer syet i Vietnam, skjorte fra Le Grenier, bælte fra Topshop, jeans fra 5Units (gave) og wedges fra Mentor

Mit outfit, da jeg i går aftes tog til klassisk koncert med hr. kæreste i DRs Koncertsal. Generelt dresser man ikke vildt op til det, men jeg klædte nu alligevel om efter arbejde, fordi jeg følte for at have dette på – elsker kombien af mintgrøn og hvid 😉 I morgen, søndag, står den sørme på koncert igen, så lørdagen er blevet brugt på at gøre rent, vaske tøj og teste selvbruner til arbejde (første gang nogensinde jeg prøver sådan noget stads!). Forhåbentlig får jeg også bare en smule sol i dag, nu når den endelig er her. Go’ lørdag!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Vinder af Rimmel-konkurrence