Fem favoritter i marts 2012

Mine ringe

PhotobucketNår jeg laver vlogs, er der ofte en del af jer, der spørger ind til mine ringe – så her får I et indlæg om dem 🙂 Det er ringe, jeg har på hver eneste dag, og mine fingre føles helt nøgne, hvis jeg ikke har dem på 🙂

Yderst til venstre er en pinky ring med en lille månesten i. Den er købt på Etsy hos denne sælger. Kysmundsringen er også købt på Etsy, den ser måske lidt legetøjsagtig ud, men da jeg desværre ikke har 11.000 kr. til at købe originalen fra Solange Azagury-Partridge, så er denne et godt alternativ. Er vild med, at den er i emalje!

Den store, turkis ring har jeg fået af min lillesøster, og hun har købt den, da hun var på rundrejse i Mellemamerika. Blæsprutteringen er ligeledes fra Etsy, og kan købes HER.

Har I nogle ringe, som I altid går med?

4 kommentarer

 • Mette WK

  Ja, jeg går altid med min vielsesring <3 Jeg havde ikke lyst til en "klassisk" flad vielsesring, så jeg fik den smukkeste diamantring i prinsessesnit som vielsesring. Vi købte vores ringe i Berlin, som er vores kæresteby. Den er bare noget helt særligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Arh ja, det er klart, at man altid går med sin vielsesring – sådan en har jeg desværre ikke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har en der ligner kysmunden i H&M lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har godt set den, men synes, den er for plastik-ish!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem favoritter i marts 2012