Dagens outfit: Atter med krøller

Sponseret indlæg: Dinner @ L’Alsace via Early Bird

PhotobucketForret: Foie gras med rødløgskompot, abrikosmarmelade og toast

PhotobucketHovedret: Stegt pighvarfilet med skorzoneragout og beurre blanc med persillekartofler.

PhotobucketDessert: Tallerken med mini crème brûlée, små marengs, sorbet af passionsfrugt på makron og hvid og mørk chokolademousse.

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

I går aftes var hr. kæreste og jeg ude at spise lækker middag på L’Alsace. Vi havde fået bordet via Early Bird, hvor man hver dag kan booke et bord til samme dag blandt 40 københavnske restauranter – og der er altid slået 1/3 del af prisen. Sweet 🙂 Udover at spare en god portion penge, så giver det altså også en mulighed for at prøve lidt nyt – hvad enten man er til italiensk, fransk, japansk eller noget helt fjerde. Elsker sådanne spontane middage i byen 🙂

Vi har faktisk før benyttet os af Early Bird, hvor vi spiste på Kung Fu 2 på Nørrebro, men denne gang stod den på fransk mad hos L’Alsace – jeg savner stadig fransk cuisine efter vores road trip 😉 Early Bird fungerer sådan, at du går ind på sitet og booker bord til det tidspunkt og på den restaurant, der passer dig. Restauranterne har så sammensat en menu, som du betaler for med det samme – og du får med det samme tilsendt både en sms og en mail, som du viser i restauranten. Når du så møder op og spiser, skal du faktisk kun betale for drikkevarer. Easy peasy!

Som I forhåbentlig kan se på billederne, var maden virkelig lækker og velsmagende. Klassisk og gedigen – drømmer stadig hede drømme om den desserttallerken! Servicen var også i top, og jeg følte på ingen måde, at der blev gjort forskel på de regulære kunder og os Early Birds 😉

Jeg kan varmt anbefale jer at booke et bord via Early Bird – dette er vores anden gang, men bestemt ikke sidste 😉

I kan desuden følge Early Bird på Facebook.

Foto: Mode Med Mere

//Dette er et sponseret indlæg, men indholdet er stadig et udtryk for min egen, selvstændige holdning

2 kommentarer

  • Lina

    Hej Maria.

    Må jeg spørge, om du ved, hvordan man producerer foie gras? Der er store dyrevelfærdsmæssige problemer forbundet med produktionen (sagt på en lidt anden måde: det er dyremishandling), og af denne grund er det forbudt af producere (men desværre ikke at importere) her i Danmark.

    Du har selvfølgelig lov til at spise, hvad du vil, men det ærgrer mig, at du promoverer et produkt, der er resultatet af tvangsfodring af dyr, så deres lever bliver op til 10 gange større end normalt. Jeg har set flere foie gras-produktioner, og på ingen af dem så jeg noget, jeg finder etisk forsvarligt. Hvis du googler foie gras, er der masser af information om måden, det produceres på.

    Jeg håber, du vil tænke over mit indlæg. Det er ikke min mening at angribe dig, men som fast læser synes jeg, jeg måtte give min mening til kende om dette.

    Med venlig hilsen, Lina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Mange tak for din kommentar – som jeg på ingen måde tager som et angreb. Jeg respekterer din mening, men ja, jeg vælger altså at spise det alligevel 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Atter med krøller