Shoppeaften i Notabene

Aftenens projekt

PhotobucketI starten skulle det kun være en enkelt… måske to øjenskygger. Men over årene har min samling af MAC-øjenskygger altså vokset så stor, at det er på tide at “depotte” dem og komme dem over i en palette. Så bliver det nemmere at få overblik + det er billigere at købe dem i “pan”.

Jeg har luret denne video på Youtube for at se, hvordan man gør.

Vil du med til shoppeaften torsdag den 10. maj fra kl. 18-20 i Notabene, Københavns bedste skoforretning, med 10 procent rabat? Så send en mail til modemedmere@bloggersdelight.dk med “Notabene” i emnefeltet – der er stadig ledige pladser 🙂

12 kommentarer

 • Maria D

  Det lyder som en god ide. Jeg plejer at gøre det uden bagepapir og så rense glattejernet med lidt isopropylalkohol bagefter. Husk at gemme de tomme øjenskygge hylstrer hvis du du skal til London eller New York, så kan du benytte dig af back-to-mac.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, har glemt alle de tomme emballager 😉 Og jeg synes nu, det gør det meget nemmere med bagepapir 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ HVOR SMART!!!! Omg. 😀 Ok, er lidt oppe at køre over, hvor smart det er, haha. Vidste ikke, man kunne det! Vil du ikke pleaaase lave et indlæg med resultatet? Eller evt. smække et billede op på Instagram (ja, lidt stalker er man vel)… Held og lykke med det spændende projekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det er nemlig et smart 😉 Så du mit billede på Instagram? Og der kommer et indlæg om det færdige resultat snart 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Smart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikkev

  Var det så nemt om det ser ud på videoen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det var det 🙂 Jeg er bestemt ikke fingernem, og det gik ganske smertefrit 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super cool idé, jeg har faktisk overvejet at gøre det samme med mine! Hvordan vil du sætte dem fast, kan ikke se om det er en form for magnet fra panduro? Og poster du ikke et indlæg, når du er færdig med projektet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Købte et magnetark i Panduro, som jeg klippede til 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg ikke om du er klar over at MAC har et program der hedder “Back2MAC”, det findes ikke i Danmark så vidt jeg ved. Men hvis du nu skal til udlandet, eller noget kan du tage 6 tomme MAC produkter og “bytte” dem for en ny læbestift, og nogle steder er det vidst en lipgloss og eyeshadow. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppeaften i Notabene