Dagens outfit: I gule sandaler

Be optimistic and thankful

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMange af jer har spurgt, hvor mit ur er fra, så her får I et indlæg om det 🙂 Uret er en gave fra min søde kæreste, og det er fra be optimistic and beautiful – forkortet boat. Jeg elsker det enkle look, den smukke indgravering på bagsiden, og så har min kæreste designet det specielt til mig, da man selv kan customize uret og vælge farve på rem, skive, visere og hus <3

Hver gang jeg tjekker, hvad klokken er – hvilket jeg jo gør mange gange om dagen – bliver jeg mindet om min søde kæreste. Og ikke mindst om altid at være optimistisk og taknemmelig. En sødere gave kan man da ikke få fra ham, som får tiden til at flyve afsted 🙂

Hvis I selv overvejer uret, skal I være obs på, at selve huset er ret stort – både i diameter (39 mm) og dybde (11mm) – men jeg kan godt lide det chunky look. Og så kommer der told og moms oveni, da det bliver produceret i og sendt fra Hong Kong. Uret er unisex, så det er også en oplagt gave til ham den søde 😉

I kan customize og købe et ur fra boat HER, og følge dem på Facebook HER.

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: I gule sandaler