Style Vibes

Brenda!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketHello, beautiful! Da jeg i går aftes var til event i Notabene, kom Brenda fra Alexander Wang med mig hjem 🙂 Tilbage i november sidste år, savlede jeg faktisk over tasken på bloggens Facebook-side, og da hun stod der på hylden i sine navy og sorte klæder (som er min yndlings farvekombi), var jeg solgt – well, teknisk set var det jo tasken, der var solgt 😉 Farven er lidt svær at fange på kamera, men den er en smule mørkere i virkeligheden, men afhængig af lyset kan den både synes navy og petroliumsblå. Lækkerhed!

Og så kan jeg da love for, at min Diego fra Alexander Wang er glad for at have fået en “veninde” 🙂 Man kan da ikke ha’, at ens tasker går hen og bliver ensomme, vel? 😉

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style Vibes