Løb!

Dagens outfit: A girl with a Boyy

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra Monki, sweatshirtcardigan fra New Yorker, tørklæde med galakseprint fra Monki, top, nederdel og strømpebukser fra H&M, taske fra Boyy og pumps fra Carven

I dag har jeg været til fint event med Triumph Shapewear, hvor der var fine balletdansere – jeg burde virkelig se ballet noget oftere, det er så yndefuldt, elegant og imponerende! Udover ballet-kigning fik jeg hygget og snakket med Emilie, Lisbeth og Chau 🙂 Efter at have set balletdanserne trippe rundt på deres tæer, så burde jeg nok ikke brokke mig over, at mine fødder bliver en smule ømme af mine fine Carven-pumps 😉

4 kommentarer

 • Christine

  Hej, jeg overvejer at købe et par Carven pumps fra en webshop.
  Det er selvfølgelig ikke den samme som din men måske du kan hjælpe alligevel. Er dine små/store/normale i størrelsen og ved du noget om størrelserne på Carven sko generelt?
  Tusind tak og tak for god blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nu kommer det jo meget an på, om du har en bred/smal fod, så det er svært at sige… Min fod er ret “standard” 36, og der passer jeg fint en str. 36. Så tror, de er ret true to size 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  hej, måske gider du at hjælpe mig? Hvordan er dine Carven pumps i størrelsen? overvejer nemlig at købe nogle på en webshop.
  Og ved du om Carven sko sådan generelt er store/små/normale?
  Tusind tak og tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb!