10 asiatiske retter

Dagens outfit: Favorite pants

PhotobucketPhotobucketTee fra H&M x Lanvin, bukser fra Custommade og pumps fra Bianco (gave)

Er lige kommet hjem fra hyggeligt event med Purely Professional, og fik søde Sarah Mikaela til et tage outfitbilleder af mig. Udover hendes blog Framboise Fashion står hun også bag street style-bloggen Style Vibes – hun er da totalt cool overskudsblogger med hele to blogs. Respekt 🙂

I dag har jeg haft mine silkebukser fra Custommade på, kan allerede mærke, de bliver en sommerfavorit: Så behagelige, men samtidig pæne. Flere af den slags bukser tak! Generelt kan jeg virkelig anbefale jer at tjekke Custommades udvalg af bukser ud. Selv har jeg to par, og mon ikke der kommer flere til med tiden?

6 kommentarer

 • Nej, hvor jeg bare elsker elsker din stil!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Maria! 🙂

  Rigtig fedt outfit – er den t-shirt stadig mulig at få fat i? 🙂 ELSKER DEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Den er ret gammel, så mit bedste bud er at søge på eBay og Trendsales 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lækre bukser!
  Ved du, om de stadig kan købes og i så fald hvor?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har købt dem på lagersalg, så de er nok fra en ældre kollektion.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 asiatiske retter