Solbriller

Dagens outfit: Mere mønsterbuks

PhotobucketPhotobucketTee fra Acne, pink bh fra H&M, bukser fra Suncoo købt hos Nørgaard på Strøget, sandaler fra S///Bar. Armbånd fra COS, La Chance (gave) og Jane Kønig (gave). Taske fra 3.1 Phillip Lim.

Endnu en gang er jeg hoppet i et par bukser med print. Vejret indbyder jo til bare ben, men da jeg faldt på cyklen for halvanden uges tid siden (dumme ulovligt parkerede bil, der smækker døren op lige foran mig :() slog jeg mine knæ, og det er ikke rigtig noget, der er særlig kønt at vise frem, skulle jeg hilse og sige! Jeg slap heldigvis ret “billigt” fra det, da jeg kun slog hul i et par jeans og knæene – tror mest af alt, jeg blev forskrækket!

Nu når jeg ikke er så meget for at vise benene frem, så er sådan nogle casual bukser med print – eller pyjamasbukser, som hr. kæreste kalder dem – perfekte i varmen 🙂 Disse købte jeg i går hos Nørgaard på Strøget, og I kan få et par i en beige version HER. Totalt nye yndlings sommerbuks 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller