(gårs)Dagens outfit: Perfect summer day

Face of the day

PhotobucketPhotobucketPhotobucketDet strålende solskinsvejr, og det fact, at jeg har fået mig en lille tan – og ja, det kan godt lade sig gøre, selvom man bruger faktor 50! – har givet mig en ustyrlig lyst til at give den gas på makeupfronten. Frem med klar koboltblå og lysende koral, tak! Derfor lagde jeg denne fine, farverige makeup i dag. Nogen vil sikkert synes, det er for meget, men jeg elsker det 🙂 Det er en eyeliner fra Yves Rocher i “02 Bleu” og “Impassioned”-læbestift fra MAC. Nu vil jeg tage til koncert i DRs Koncertsal, så I får mit outfit at se senere 😉

12 kommentarer

 • Lika

  Fede fede farver, især læbestiften – læder dig rigtig meget. Jeg tror i øvrigt at du ville være endnu kønnere med lidt plukning af dine bryn. Håber ikke det lyder negativt, for det er ikke hensigten – lagde bare mærke til det, nu du tog et meget close-up billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Og tager det skam ikke ilde op, Lika… Men sagen er den, at jeg får mine bryn threadede engang om måneden, og så er pincet absolut NO GO! Derfor kan mine bryn godt være lidt vildtvoksende, når det er ved at være oppe over, som det er nu… Men det er det værd, for ens bryn er SÅ flotte, når de er ny-threadede 🙂 Du kan læse mere om det her: https://modemedmere.dk/2012/01/threading-af-bryn-beauty-avenue/
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wauw, du kan virkelig “pull it off”! Du har simpelthen de smukkeste øjne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser altså fantastisk ud til din gyldenbrune hud, selvom det var et look jeg umiddelbart havde forestillet mig ville være for 80’er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Koboltblå minder nok de fleste om 80’erne, ja – men både YSL makeup-sommerkollektion har flotte, lysende blå nuancer. Ej at forglemme den blå mascara hos Stella McCartney aw12, så mon ikke det er en farve, vi får set mere til?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken fed farve den har den læbestift! Den klæder dig virkelig godt ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hvor er din smukke neglelak fra? SÅ FLOT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig flot ud og din neglelak!!! SUK… Jeg elsker den. Hvad er det for en? Uh, koral er simpelthen alt for smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Perfect summer day