Neon til neglene

(gårs)Dagens outfit: Perfect summer day

PhotobucketTop fra H&M, bælte fra Topshop, bukser og sandaler fra H&M, taske fra 3.1 Phillip Lim

I dag havde jeg en skøn dag, som der forhåbentlig kommer flere af 🙂 Efter dagens deadlines var nået, trillede en kollega og jeg over på bryggen for at slikke sol, efterfølgende blev der lige klaret et møde og ordnet vasketøj, før jeg pedalede til Nørrebro for at spise middag med to af mine søstre.

Toppen er forresten ny, og dets sande væsen er lidt svær at fange på fotos. Den er sådan pastel-neon gul-ish… Og sådan lidt hygge sweatshirt-agtig… Må prøve at se, om jeg ikke kan tage lidt bedre billeder af den, for fin er den 🙂

2 kommentarer

 • Liselotte

  Hvor er du fin 🙂 og god til at kombinere farver! I hvilken H&M har du købt den fine top?
  Mvh. Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg har købt den i H&M i Galleri K, den er fra Trend.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon til neglene