Dagens outfit: Mere mønsterbuks

Neon til neglene

PhotobucketHver gang jeg har denne neglelak på, får jeg spørgsmål om, hvor den er fra – både i den virkelige og virtuelle verden. Det er min ultimative favorit om sommeren, og jeg bliver aldrig træt af at have den på 🙂 Lakken hedder TIA og er fra Uslu Airlines, og jeg har fået den af colorboost.dk – du kan købe neglelakken lige HER.

Jeg har før blogget om BBA fra Uslu Airlines, og jeg er ret sikker på, det er den samme farve som TIA – forskellen er bare, at BBA er en lille flakon, mens TIA er den regulære størrelse.

2 kommentarer

 • Hej Maria. Vil bare lige fortælle at BBB ikke laves længere… Desværre 🙁 Så hvis nogen finder dem rund om i butikkerne, så er det de sidste der er i handlen… Men ja, de to farver er den samme. Farverne i BBB er de bedste farver fra Uslu Airlines’ mainline, hvilket jo giver god mening ved TIA 🙂
  Hilsen Dianna, colorboost

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ej, øv 🙁 Men TIA er nu også SÅ fin 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mere mønsterbuks