Priser i Sephora

Pashli Mini Satchel is here!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketFor et stykke tide siden havde 3.1 Phillip Lims nye webshop 20 procent rabat, og så blev jeg jo nødt til at slå til og købe Pashli Mini Satchel, som jeg har drømt om i lang tid. Jeg vaklede virkelig mellem den blå og sorte, og til sidst endte jeg med den blå – og det har jeg ikke fortrudt!

Det er virkelig en fin taske, dens lille størrelse gør den nærmest helt nuttet, hvis man kan bruge det ord om en taske. Jeg elsker, at den er så alsidig: Den kan bæres i hånden i hanken og crossbody med den lange strop. Desuden kan den lynes op i siderne, så den kan også ændre form fra firkantet til en mere casual stil.

Nu er det vist også på tide, at jeg holder en lille pause på taskefronten – har jo også lige købt en Brenda – men har faktisk allerede næste drømmetaske i kikkerten. Har man ikke altid det, hehehe 😉

Pashli Mini Satchel i navy kan købes HER, men webshoppen sender desværre ikke til Danmark, så I må få en mellemmand til et hjælpe jer.

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Priser i Sephora