Halskæder fra Venna

Søndagssang: Edward Sharpe & the Magnetic Zeros – Home

up from belowKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

I går var jeg til fødselsdagsfest, og hr. kæreste og jeg trillede først hjem, da fuglene begyndte at synge, og solen farvede himlen lyserød mod øst. Sikke en fest! Den er ret så traditionsrig: Altid den samme menu lavet på grill, kongespil på plænen og bål med guitar og gyserhistorier hele natten og morgenen med. Af den grund er jeg heller ikke været værd i dag. Er lige stået op, og det eneste, jeg skal nu, er at bestille pizza, som skal indtages i solskin ved kanalen med en iskold cola. Aaah!

2 kommentarer

  • Helle

    Den sang er så sød! Elsker den! Håber du havde en dejlig søndag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halskæder fra Venna